İsmail Küçükkaya'dan İmamoğlu'na Yalanlama: Böyle Bir Şey Milyarda Sıfır İhtimal

Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu'nun çıkacağı canlı yayın programının moderatörlüğünü yapacak olan İsmail Küçükkaya, Ekrem İmamoğlu'nun iddialarını yalanladı.

12.06.2019-00:18 - (Son Güncelleme: 12.06.2019-00:39)

Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu'nun çıkacağı canlı yayın programının moderatörlüğünü yapacak olan İsmail Küçükkaya, Habertürk TV'de Fatih Altaylı'nın sunduğu Teke Tek programına telefonla bağlandı.

İMAMOĞLU'NUN YALANLARINI ORTAYA SERDİ  

Küçükkaya, CHP'nin adayının bir televizyon kanalında canlı yayında "Rakibim program öncesinde soruları istemiş" iddialarına da açıklık getirdi.

"BÖYLE BİR ŞEY OLMA İHTİMALİ MİLYARDA SIFIR"  

İsmail Küçükkaya, "Galiba Ekrem İmamoğlu, Binali Yıldırım'ın ortak yayındaki soruları görmek istediğini söylemiş. Bunu nereden çıkardığını bilmiyorum. Çünkü Ekrem İmamoğlu ile günlerdir hiç konuşmadım. Dolayısıyla böyle bir şeyi bana dayandırarak söylemiş olması bir milyarda sıfır ihtimal." diye konuştu.

SORULARI BENİM DIŞIMDA BİRİNİN BİLMESİ MÜMKÜN DEĞİL  

Küçükkaya, açıklamasının devamında ise,  "Birincisi ben gerçekten günlerdir Ekrem İmamoğlu ile konuşmadım. İkincisi daha hazırlanmış hiçbir soru yok. Üçüncüsü Binali Yıldırım'ın benden böyle bir talebi olmadı, olamaz. Dördüncüsü açık oturuma ilişkin henüz hiçbir soru hazırlanmadığı gibi hazırlanma aşamasında, sonrasında, yayından önce de hiç kimsenin bunu benim dışımda bilmesi mümkün değil. Kimseye vermem ben onları." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal