İsmail Küçükkaya Hakkında Yazılanlara Sosyal Medya'dan Tepki Gösterdi

Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu'nun ortak canlı yayınının moderatörlüğünü yapacak olan gazeteci İsmail Küçükkaya, sosyal medya hesabından önemli açıklamalar yaptı

13.06.2019-16:25 - (Son Güncelleme: 13.06.2019-16:18)

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Adayı Binali Yıldırım ile Millet İttifakı'nın adayı Ekrem İmamoğlu'nun 16 Haziran Pazar akşamı bir araya geleceği ortak canlı yayının moderatörlüğünü yapacak olan gazeteci İsmail Küçükkaya'dan önemli açıklamalarda bulundu. 

"KİMSENİN YAPTIĞI YANINA KALMAYACAK"  

Kişisel sosyal medya hesabından dikkat çekici paylaşımlar yapan Küçükkaya, hakkında yazılanlara tepki olarak "Ben sosyal medya lincinden hiç etkilenmem fakat avukatlarım bu yalanları yazan ve yayanlarla ilgili hukuki girişimlerde bulundu. Bu alçaklara ilişkin suç duyurusunda bulunduk. Ayrıca tazminat davaları açıyoruz. Kimsenin yaptığı yanına kâr kalmayacak" sözlerini kullandı.

İsmail Küçükkaya'nın açıklamaları şu şekilde;

''Zorunlu duyuru!

Ben sosyal medya lincinden hiç etkilenmem. Yalanlarla dolu itibarsızlaştırma girişiminden de etkilenmem. Oooo neler gördüm ben. Demokrasi adına önemli bir görevim var. Hakkıyla yapacağımdan zerre kadar kimsenin kuşkusu olmasın.

Ben sosyal medya lincinden hiç etkilenmem ama avukatlarım bu yalanları yazan ve yayanlarla ilgili hukuki girişimlerde bulundu. Bu alçaklar hakkında suç duyurusunda bulunduk. Ayrıca tazminat davaları açıyoruz. KİMSENİN YAPTIĞI YANINA KAR KALMAYACAK.

Pazar akşamı büyük bir demokrasi şöleni bizi bekliyor.''

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal