İŞKUR Olmayan Bölümden Personel Alacak

Geçen günlerde İŞKUR 2 bin 219 kişilik ilan yayınlamıştı. Ancak yayınlanan bu ilanda büyüt bir hata olduğu fark edildi. Büro personeli alımı ilanında adayların Uluslararası İlişkiler ve Kamu Yönetimi bölümünden mezun olmaları istendi. Ancak halihazırda böyle bir bölüm yok.

27.06.2018-09:22 - (Son Güncelleme: 27.06.2018-09:10) İŞKUR Olmayan Bölümden Personel Alacak

Bildiğiniz gibi İşkur geçen günlerde Devlet Personel Başkanlığı'nın resmi internet sayfası üstünden bir duyuru açıklayarak 2 pozisyon için 2 bin 219 personel alımı gerçekleştireceğini açıklamıştı. Söz hususu ilana göre alımlarda Büro Personeli kadrosuna 1078 personel alımı olacağı açıklanırken alım olacak olan diğer pozisyon İMD kadrosuna ise 1149 alım yapılacağı söylenmişti.

Fakat İşkur tarafından açıklanan ilan metninde olan başvuru şartlarında bir hata öne çıktı.

İŞKUR OLMAYAN BÖLÜMDEN BÜRO MEMURU ALIMI YAPMAYA ÇALIŞIYOR

Türkiye İş Kurumu tarafından açıklanan ilan metnine göre adayların Büro Personeli kadrosu için bazı şartları taşımaları talep ediliyor. Bu şartlardan biri de ilan metninde olan eğitim koşulunun taşınması.

Lisans mezunu adayların başvuru gerçekleştirebileceği Grup 5, Büro Personeli mevkisi için açıklanan kılavuzda olan eğitim koşullarına göre çok sayıda lisans bölümünden mezun kişi bu pozisyon için başvuru yapabilecek. Fakat İşkur'un açıkladığı kılavuza göre olmayan bir bölümden de alım olabileceği bildirildi.

İşkur Büro Personeli alımıları için "Uluslararası İlişkiler ve Kamu Yönetimi" alanından mezun olan adayların başvuru gerçekleştirebileceği belirtilirken böyle bir bölüm yoktur.

Kaynak: Kamupersoneli.net

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal