İŞKUR 2 Bin 219 Kişilik Personel Alım İlanı Yayınladı

Devlet Personel Başkanlığı ve Türkiye İş Kurumu 2 bin 219 boş kadro için ilan yayınladı. İlanla ilgili detayları haberimizde bulabilirsiniz.

26.06.2018-13:14 - (Son Güncelleme: 26.06.2018-12:50) İŞKUR 2 Bin 219 Kişilik Personel Alım İlanı Yayınladı

Geride bıraktığımız günlerde Devlet Personel Başkanlığı ve Türkiye İş Kurumu tarafından açıklanan ilana göre Türkiye İş Kurumu ( İŞKUR ) kapsamındaki memur personel eksikliğini gidermek için toplamda 2 bin 219 kişilik boş kadro ile değişik pozisyonlarda alım gerçekleştirecek. Başvuru gerçekleştirecek adaylar başvurularına bugünden itibaren başlayabilirler. Başvuru ekranı Türkiye İş Kurumu ( İŞKUR ) tarafından erişime açıldı ve haberimizin ayrıntılarından bu detaylara bakabilirsiniz.

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILACAK?

Türkiye İş Kurumu ( İŞKUR ) kapsamında toplamda 2 bin 219 kişilik kadro ile memur personel alımı gerçekleştirecek. Buna göre Türkiye İş Kurumu ( İŞKUR ) Türkiye çapında, 1078 Sözleşmeli Büro Personeli ve 1141 İş ve Meslek Danışmanı ( İDM ) alımı gerçekleştirecek.

HANGİ ŞARTLAR ARANIYOR?

Türkiye İş Kurumu ( İŞKUR ) adaylardan genel ve özel özellikler arayacak. Bu koşulları taşıyan adayların başvuruları onaylanacaktır. Buna göre adaylardan genel itibari ile, 2016 senesinde ÖSYM tarafından gerçekleştirilen Kamu Personeli Seçme Sınavından Önlisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden minimum 70 puan almış bulunmak, 657 Sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki koşulları sağlamak, Güvenlik ve arşiv denetlemesinden olumlu netice alabilmek, Hala 657 sayılı Devlet memurları kanununa göre çalışıyor olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı yada emekli aylığı almıyor bulunmak koşulları istenecektir.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal