İskenderun'da Sadece 5 Metrelik Alana Yağan Yağmur Şaşırttı

Hatay'ın İskenderun ilçesinde görenleri hayrete düşüren bir olay meydana geldi. Sadece 5 metrelik bir alana yağan yağmuru gören vatandaşlar ne olduğunu bir türlü anlayamadı.

26.05.2018-16:39 - (Son Güncelleme: 26.05.2018-16:49)

Hatay'ın İskenderun ilçesinde aşağı yukarı 2 metre eninde 5 metre uzunluğundaki bir bölgeye yağan yağmur çevredeki vatandaşları şaşkına çevirdi. Ne olduğunu anlayamayan vatandaşlar bir süre gökyüzüne bakarak ne olduğunu çözmeye çalıştılar.

SADECE 2 METRE ENİNDE 5 METRE UZUNLUĞUNDAKİ ALANA YAĞMUR YAĞDI

İskenderun'un çok yoğun kullanılan bir bölgesi olan Şehit Pamir caddesi Pac Meydanı'nda akşam saatlerinde gök gürültüsüyle beraber yağmur yağışı başladı. Fakat bu yağmur bildiğiniz yağmurlardan çok farklı. Meydanda aşağı yukarı 2 metre eninde 5 metre uzunluğundaki bir bölgeye yağan yağmur çevredeki vatandaşları ve haberi duyanları şaşkına çevirdi. Bazı insanlar yağmurun altına girip çıkarken bazı vatandaşlar da bu şaşırtıcı olayı cep telefonuyla görüntülemek için bir biriyle yarıştı. Kimi vatandaşlar ise, "Binalardan su akıyor galiba" diyerek bu şaşırtan doğa olayına inanmakta güçlük çekti. Daha önce böyle bir olaya şahit olmadığını söyleyen çevredeki vatandaşlar "Allah'ın bir hikmeti. Bu yaşıma geldim böyle bir olay görmedim. Bu kadar küçük bir alana bu derece şiddetli bir yağmur yağmasını aklım almıyor." dediler.

TRAFİK KİLİTLENDİ

Belli bir alana yağan şiddetli yağmur sebeb ile araç trafiği de kötü şekilde etkilendi. Yaklaşık yarım saat kadar devam eden yağmurun sona ermesi ile hayat olağan akışına geri döndü. Vatandaşlar ise olayın etkisinden uzun bir süre çıkamadılar. Yetkililer bu tarz bir olayın çok nadir görüldüğünü açıkladı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal