İskenderpaşa Cemaati 24 Haziran Seçimlerinde Destek Vereceği İsmi Açıkladı

İskenderpaşa Cemaati 24 Haziran seçimlerinde kime destek vereceğini açıkladı. Cemaat lideri Muharrem Nureddin Coşan, referandumda olduğu gibi gene Erdoğan'a destek vereceklerini söyledi.

13.06.2018-13:16 - (Son Güncelleme: 13.06.2018-13:05) İskenderpaşa Cemaati 24 Haziran Seçimlerinde Destek Vereceği İsmi Açıkladı

İskenderpaşa Cemaati'nin önderi Muharrem Nureddin Coşan imzasıyla referandumda Erdoğan'a verieln desteğin süreceğinin altını çizerek benzer bir metinle açıklama yaptı.

Muharrem Nureddin Coşan'ın mesele ile alakalı yayınladığı açıklama şu şekilde;

"-Globalleşme rüzgarı özgürlük, adalet ve hukukun üstündeki tozlu, kireçlenmiş, kaskatı, sanki perçinlenmiş cürûfu söküp, altındaki cevheri gün yüzüne çıkarmaya başladığı için EVET!

-Dışardan ısmarlama dikilmiş, dikte edilmiş, doğal hareket etmemizi kısıtlayan kıyafetlere artık sığamadığımız için KAHRAMAN Maraş'ta dokunmuş kıyafete EVET!

- Ağacımıza aşılanmış GDO'lu doktrinler, toprağımıza zerk edilmiş suni kimyasal terkipler daha fazla meyvemizin tadını kaçırmasın, özümüzdeki lezzeti tekrar kazanalım diye EVET!

-Yozlaşmış, yıpranmış ve çaresiz toplum mühendisleriyle gerçek huzurun formül ve şifrelerini insaniyet namına paylaşalım diye EVET!

-NASA'ya sonsuzluğun keşfinin uzayın dip kıyılarında değil, kalplerimizin engin deryasında olduğunu haykırmak için EVET!

ancak,

Cümle alem bilsin ki, Nizam Al - Mülk, İmam Gazali, Hoca Ahmed Yesevi, Mevlana, Hacı Bektaş, Yunus Emre, Hacı Bayram, Hoca Akşemseddin gibi en ulvi, en insani, en milli ve manevi kişilerin özü ve temsilcisiyiz Biz. Üvey değiliz, Hasan Sabbah hiç değiliz. Onunla hatırlanmak, kıyas edilmek, o taifeye mahsus muameleye maruz bırakılmak istemeyiz."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal