İş Kadınının Yüzüne Yanıcı Madde Döküp Tehdit Ettiler

Adana’da mekanlarında uyuşturucu kullanılıyor diye kendilerini savcılığa şikayet eden iş kadını Ebru Berköz Karaca’nın yüzüne yanıcı madde döken şahıslar, ölümle tehdit ettiler.

17.09.2019-12:26 - (Son Güncelleme: 17.09.2019-12:18)

İddiaya göre, 48 yaşındaki Ebru Berköz Karaca 5 yıl önce Çukurova ilçesi Adnan Menderes Bulvarı'nda bir kafe devraldı.

UYUŞTURUCU KULLANDIRDIĞI GEREKÇESİYLE ŞİKAYETTE BULUNMUŞ

5 yıldır kafeyi işleten Karaca, kendi kafesinin yanında bulunan bir mekanda mekan sahibinin uyuşturucu kullandırdığı gerekçesiyle karakola ve savcılığa şikayette bulundu.

İŞ YERİNİ BASTILAR

Bunun üzerine mekan sahibi ve adamları 2,5 ay önce Karaca'nın iş yerini basarak ölüm tehdidiyle Karaca ve çalışanlarını dışarı çıkarıp, mekanına el koydu. Bunun üzerine Ebru Berköz Karaca, durumu savcılığa bildirdi ve savcılık kafenin anahtarına el koyarak soruşturma başlattı. Mekan sahibi ve adamları kapının kilidini değiştirerek Karaca'ya ait kafeyi tekrardan kullanıma açtı.

ÖLÜM TEHDİTLERİ ALDI

Durumu tekrardan savcılık ve CİMER'e bildiren Karaca, bu sefer de şikayetini geri çekmesi için ölüm tehditleri aldı. İddiaya göre dün akşam saat 21.30 sıralarında Ebru Berköz Karaca, Çukurova ilçesi Adnan Menderes Bulvarı'nda bir arkadaşı ile birlikte otomobille seyahat ederken içerisinde 3 kişinin olduğu otomobil yollarını kesti.

 YANICI MADDE DÖKTÜ

Aralarında husumet olan kişilerin yolunu kestiğini gören Karaca, beyzbol sopası tehdidiyle araçtan indirildi. Bu sırada mekan sahibi Karaca'yı diz çöktürüp yüzüne ve vücuduna siyah bir yanıcı madde döktü ve şikayetini geri çekmesi konusunda tehditlerde bulundu. Elindeki çakmağı yakıp Karaca'yı yakmakla tehdit eden 3 kişi, daha sonra olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

En Son Gündem Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal