İş Bankası'ndaki CHP Hissesi Hazineye Devredilecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'nin İş Bankası'ndaki hisseleri ile alakalı çok önemli açıklamalar yaptı. Erdoğan, CHP'nin hisselerinin Meclis'ten geçirilecek kanunla hazineye devredileceğini açıkladı.

13.10.2018-15:37 - (Son Güncelleme: 13.10.2018-15:35) İş Bankası'ndaki CHP Hissesi Hazineye Devredilecek!

Kayseri'deki toplu açılış töreninde açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu sert sözlerle eleştirdi. Erdoğan, "İş Bankası'nda CHP'nin yüzde 28 civarı bir hissesi var ya. Bunu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, CHP alsın kullansın diye yapmadı. Hazine'ye gitsin diye yaptı. Biz Meclis'e bu meseleyi getiriyoruz. İnşallah meclisten bunu geçireceğiz ve bu hissenin hazineye devrini tesis etmiş olacağız." dedi.

DAVALARDA KAZANDIĞIM PARAYI KILIÇDAROĞLU CEBİNDEN Mİ ÖDEDİ

Bunların derdi devlete ve halka hizmet etmek, bunun için cumhurbaşkanlığını kazanmak değil. Tek amaçları, ellerindeki belediye ve partideki koltuklarını sağlama almak ve ekmek elden su gölden yaşayıp gitmektir. Merak ediyorum, Kılıçdaroğlu'na açtığım davalarda aldığım paraları, Kılıçdaroğlu cebinden mi verdi yoksa CHP'nin kasasından mı? Bunu da açıklamaya çağırıyorum.

İş Bankası'nda CHP'nin yüzde 28 kadar bir hissesi bulunuyor ya. Bunu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, CHP alsın kullansın diye yapmadı. Hazine'ye gitsin diye yaptı. Biz Meclis'e bu meseleyi getiriyoruz. İnşallah meclisten bunu geçireceğiz ve bu hissenin hazineye devrini yapmış olacağız. Şimdi tabi tutuştu. Bunu biz kullanmıyoruz ki diyor. Bir de kullanacak mıydın?

Bir an evvel meclisimizden bu çıkarılacak. Sonrasında da hazinemize İş Bankası bunu verecek.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal