İş Arayanlara Müjde! O Kuruma 60 Bin Alım Yapacak

PTT AŞ Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kenan Bozgeyik, 2023'e kadar 40 bin kişilik çalışan sayımızı 100 bine çıkartacağız dedi.

19.05.2017-16:48 - (Son Güncelleme: 19.05.2017-17:05) İş Arayanlara Müjde! O Kuruma 60 Bin Alım Yapacak

PTT AŞ Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kenan Bozgeyik, PTT Yönetim toplantısında şirketin planlamasına dair açıklamalar yaptı.

Dünya markası olma konusunda Cumhurbaşkanının, Başbakanın ve Bakanın koyduğu hedefler doğrultusunda çalıştıklarını ifade etti. Geçtiğimiz yıllarda yaşanan olumsuzluklara rağmen PTT'nin dimdik ayakta durduğunu söyleyen Bozgeyik, şirketin 40 bin çalışanıyla ülkenin her yerinde olduğunu belirtti.

Türkiye'nin en köklü şirketi olduğunu vurgulayan Bozgeyik, son 15 yılda önemli adımlar attıklarını söyledi. Geçen yıl kendisine emanet edilen şirketin her türlü olumsuzluklara rağmen mücadele edip şirketi büyütmek için ellerinden geleceklerini yapacaklarını ifade etti. Geçen yıl PTT'nin yüzde 17,8 büyüdüğünü ve kârının yüzde 30 arttığını belirtti.

PTT'nin dünya markası olma hedefleri doğrultusunda çalıştıklarını söyleyen Bozgeyik, bakan Kurulu Kararı ile PTT'nin yurtiçinde ve yurtdışında şirket kurma yetkisi verildiğini ve bunun dünya markası yolunda önünü açtığını belirtti.

PTT Genel Kurulu'nda 15 şirket kurulması için karar alındığını, ödenmiş sermayesinin 5 milyar liraya çıkarıldığını anlatan Bozgeyik, sigorta şirketi kurulması için çalışma yaptıklarını bildirdi.

5 YILDA 60 BİN KİŞİ DAHA ALINACAK

2023'e kadar PTT'nin 40 bin olan çalışan sayısını 100 bine çıkaracaklarını söyleyen Bozgeyik, 4 bin 500 olan işyeri sayısını da 15 bine çıkararak, nereye gidilirse gidilsin 20 dakika bir PTT işyerine ulaşılmasını sağlayacaklarını kaydetti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal