İntihara Kalkışan Adamı Oğlunun Sözleri Kurtardı

Niğde'de bir inşaatın 15 katına çıkıp intihara kalkışan Musa D.'yi oğlunun sözleri kurtardı. Polislerin bir türlü ikna edemediği Musa D., oğlunun, "Baba seni çok seviyorum" sözleri sonrasında aşağı indi.

10.05.2019-15:36 - (Son Güncelleme: 10.05.2019-16:09)

Niğde’de inşaat durumundaki 15 katlı binanın en üst katında dış cephe iskelesinin üstüne çıkıp, intihara kalkışan Musa D. (40), olay yerine gelen 10 yaşındaki oğlu Halil Efe'nin, "Baba seni çok seviyorum aşağı in" sözleri ardından eyleminden caydı.

Olay, öğle saatlerinde Eski Fertek yolu üstündeki bir inşaatta oldu. Ailevi problemleri olduğu iddia edilen inşaat ustası Musa D., intihar etmek için çalıştığı inşaat durumundaki 15 katlı binanın dış cephe iskelesinin üstüne çıktı. Musa D.'nin mesai arkadaşları, polise haber verdi. Bunun ardından bölgeye polis, itfaiye ve sağlık birimleri gönderildi.

Ekiplerin 1 saatlik ikna uğraşları sonuçsuz kalınca, olay yerine Musa D.nin oğlu Halil Efe getirildi. Halil Efe D. polis megafonundan babasına, "Baba aşağı in lütfen. Seni çok seviyorum. Korkutma beni. Lütfen aşağı in hadi" diye seslendi. Ardından binanın çatısına çıkarılan Halil Efe, hemen alttaki babası Musa D.'ye aynı sözleri söyleyerek intihardan caydırdı.

Aşağı indirilen Musa D. sağlık kontrolünden geçirilerek üzere önce hastaneye, sonrasında da ifadesinin alınması için polis merkezine götürüldü.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal