İntihar İçin Üst Geçide Çıktı, Yükseklik Korkusu Olduğu İçin Bayıldı

Bursa'da intihar etmek için üst geçide çıkan bir genç, polis tarafından ikna edildi. E.S. isimli genç üst geçitten inerken yükseklik korkusu olduğu için bayıldı.

21.03.2019-12:33 - (Son Güncelleme: 21.03.2019-13:24) İntihar İçin Üst Geçide Çıktı, Yükseklik Korkusu Olduğu İçin Bayıldı

Bursa'da üst geçide çıkıp intihar etmeye çabaşayan E.S. (29), polisin uğraşları neticesinde ikna edilerek eylemine son verdi. Üst geçitten indirilirken yükseklik korkusu olduğu için bayılan E.S., hastanede tedaviye alındı.

Olay, dün gece merkez Osmangazi ilçesi İzmir Yolu Caddesi'nde oldu. Üst geçidin korkuluklarına çıkan E.S., yaklaşık bir senedir işsiz olduğunu ve kalacak yeri olmadığını söyleyip, intihar edeceğini ifade etti. Çevre sakinlerinin ihbarı ardından bölgeye, polis ve sağlık birimleri gönderildi. Polis birimleri, caddeyi trafiğe kapatarak tedbir aldı.

YÜKSEKLİK KORKUSU OLDUĞU İÇİN BAYILDI

Yaklaşık 1 saatlik çalışmanın sonrasında ikna edilen E.S., eylemine son verdi. Polisin üst geçitten indirdiği esnada E.S., bayılıp, yere yığıldı. Sağlık biriminin ilk müdahalesini olay yerinde yaptığı E.S., Bursa Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. E.S.'nin yükseklik korkusu olduğunu ve bu sebeple baygınlık geçirdiğini söylediği bildirildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal