İntihar İçin Çatıya Çıktı, Parayı Görünce İndi

Eskişehir'de borcu olduğu iddiasıyla çatıya çıkarak atlamak isteyen bir adam, polislerin para göstermesi ile aşağı indi.

17.12.2018-16:58 - (Son Güncelleme: 18.12.2018-10:05) İntihar İçin Çatıya Çıktı, Parayı Görünce İndi

Eskişehir'de 2 bin lira borcu olduğu iddiasıyla bir binanın 6. katına çıkarak kendini aşağıya atacağını söyleyen adam, polis birimlerinin yakınlardaki bir bankadan aldığı parayı görünce atlamaktan caydı.

NE YAPTILARSA ÇATIDAN İNMEDİ

Edinilen bilgilere göre olay, Yenibağlar mahallesi Eker sokakta oldu. Simitçilik yapan Ramazan G. (20), 2 bin lira borcu olduğunu öne sürerek bir bina inşaatının 6. katına çıktı. Burada borcu ödenmezse kendini atacağını ifade eden vatandaş, olay yerine gelen polislerden para talebinde bulundu. Eskişehir'in ileri gelenlerine seslenen Ramazan G., bu esnada elinde olan jilet ile kollarını kesmeye başladı. Polisler, yakınlarda olan bir bankadan 2 bin lira para aldı.

PARAYI GÖRÜNCE ATLAMAKTAN VAZGEÇTİ

Çekilen parayı aşağıdan gösteren polisler, inmesi için ikazlar yaptı. Dün de Emek Mahallesi Ertaş Bulvarında da bir binanın çatısına çıkarak aynı iddiaları söyleyen Ramazan G., paraları fark edince atlamaktan cayarak aşağı indi.

Polis birimlerinin uğraşları neticesinde aşağı indirilen Ramazan G., gözaltına alındı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal