İntihar Etti Denilen Aleyna Çakır'a Ne Oldu?

İntihar ettiği öne sürülen Aleyna Çakır'ın son görüntüleri kafalarda soru işaretleri bıraktı. Sosyal medyada yer alan görüntülerde, Çakır'ın darbedilmiş halde yerde baygın yattığı görüldü. Bu görüntülerden sonra sosyal medya kullanıcıları, "Aleyna Çakır'a ne oldu?" diye sordu.

06.06.2020-12:53 - (Son Güncelleme: 06.06.2020-13:29)

Genç yaşta hayatını kaybeden Aleyna Çakır'ın, intihar ettiği öne sürülürken, sosyal medyada gündeme gelen son görüntüler kafa karıştırdı. Çakır'ın cansız bedeni sevgilisi Ümitcan Uygun tarafından bulunurken, daha sonra ortaya çıkan video akıllara cinayet şüphesini getirdi. Görüntülerde, Ümitcan Uygun'un sevgilisi Aleyna Çakır'ı darbettiği ve bayıldıktan sonra videoya çektiği görülüyor.

Yine, Aleyna Çakır ile erkek arkadaşının bir tartışmasının Aleyna Çakır tarafından canlı yayınlandığı aktarıldı. Ayrıca, Facebook'ta soyadlarını aynı yapan sevgililerin, birlikte yaşadığı ifade ediliyor. Olay gecesi Ümit'in arkadaşlarıyla Aleyna'nın evinin önünde toplandıkları, alkol aldıkları ve sabaha karşı da Aleyna'nın ölüm haberinin geldiği iddia ediliyor.

Ailesi yüzünden intihar ettiği öne sürülen Çakır'ın arkadaşları, genç kızın ailesi ile arasının iyi olduğunu söyledi. Ayrıca Aleyna'nın sevgilisi, Kırşehir'deki cenaze törenine de katılmadığı belirtiliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal