İntihar Etmek İçin Köprüye Çıkan Adam Son Anda Kurtarıldı!

Zonguldak'ta psikolojin sorunları olduğu iddia edilen bir adam Çaycuma Köprüsü'ne çıkarak intihar etmeye çalıştı. Olay yerine gelen polisler intiharı son anda engelledi.

20.10.2018-16:18 - (Son Güncelleme: 20.10.2018-16:26)

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde psikolojik problemleri olan Kemal Y., çıktığı köprü korkuluklarından yaka paça çekilerek indirildi. Y.'nin alkol aldıktan sonra köprüye çıktığı bildirildi.

ALKOL ALMIŞ

Alınan bilgiye göre, olay, Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde cereyan etti. Psikolojik problemleri olduğu öne sürülen Kemal Y., (48) adlı şahıs alkol alarak Çaycuma Köprüsüne çıktı. Köprünün korkuluklarından sarkan adamı gören vatandaşlar durumu polis ve itfaiye birimlerine haber verdi.

YARIM SAAT BOYUNCA İKNA ETMEYE ÇALIŞTILAR

Köprüye giden birimler yaklaşık yarım saat adamı ikna etmeye uğraştı. Bütün uğraşlara karşın ikna olmayan adamın bir anlık dalgınlığından yararlanan sivil bir polis memuru, kolundan yakaladığı adamı yaka paça çekerek köprünün korkuluklarından çıkarmayı başardı.

HASTANEYE SEVK EDİLDİ

Olay yerinde sağlık birimleri tarafından ilk muayenesi gerçekleştirilen Kemal Y. adlı şahıs daha sonra Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi Psikiyatri bölümüne sevk edildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal