İnternetten Harita İndirerek Katil Zanlıyı Yakaladı

Cinayet Büro Amirliğinde görevli dedektifler, internetten mahallenin haritasını indirerek sokakta başından vurularak öldürülen şahsın katil zanlısını mahalleden çıkmadan yakaladılar.

17.09.2019-12:57 - (Son Güncelleme: 17.09.2019-12:48)

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliğinde görevli dedektifler, internetten mahallenin haritasını indirerek sokakta başından vurularak öldürülen şahsın katil zanlısını kısa bir süre içerisinde olaydan birkaç dakika sonra portakal bahçesinde tabanca ile birlikte yakalandı.

BAŞINDAN VURULDU

Ahmed Aşur isimli bir şahıs, elektrikli bisikletiyle Mithatpaşa Mahallesi ara sokaklarında atık kağıt toplamaya başladı. Aşur, bir süre kağıt topladıktan sonra 58282 sokağa geldiği sırada başından vurularak elektrikli bisikletinden düştü. Kanlar içinde kalan Aşur, olay yerine çağrılan ambulans ile Seyhan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

PROFESYONEL DEDEKTİFLER KAÇMASINA İZİN VERMEDİ

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliğinde görevli dedektifler, hemen olayı gören vatandaşlarla görüşüp ateş eden zanlının eşkalini aldı. Deneyimli dedektifler, zanlının kaçabileceği yerleri değerlendirerek mahalleyi hemen abluka altına aldı. Polis, zanlının kaçış güzergahlarına şok baskınlar yaparken internet üzerinden de mahallenin haritasını açıp kaçabileceği yerler kontrol edildi.

En Son Gündem Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal