İnternet Servisini Beğenmedi Silahla Bayiyi Bastı

Osmaniye'de aldığı internet hizmetinden memnun kalmayan bir adam GSM operatörünün bayisini bastı. Havaya ateş açan adam polisler tarafından ikna edilerek teslim oldu.

26.07.2018-12:37 - (Son Güncelleme: 26.07.2018-12:29) İnternet Servisini Beğenmedi Silahla Bayiyi Bastı

Osmaniye'de bir GSM operatöründen internet aboneliği açan genç, hizmetten memnun olmayınca pompalı tüfekle telefon bayisini basıp dehşet saçtı. Osmaniye'de bir GSM operatöründen internet hizmeti alan adam memnun olmayınca pompalı tüfekle telefon bayisini bastı.

HİZMETTEN MEMNUN KALMAYINCA GSM BAYİSİNİ POMPALI TÜFEKLE BASTI

Edinilen bilgiye göre, olay, Atatürk caddesi, eski belediye hizmet binası civarında bulunan bir GSM abone merkezinde cereyan etti. İş yerine başvurup internet aboneliği alan M.K. hizmet almaya başlamasının 15 gün ardından internet bağlantısıyla alakalı problemle karşılaştı.

ÇEVREDE KORKU VE PANİĞE YOL AÇTI

Aldığı hizmetle alakalı yaşadığı problemlere çözüm üretilmediğini iddia eden M.K. abone merkezini pompalı tüfekle bastı. Pompalı tüfekle içeri dalan M.K'yi gören bir kadın müşteri iş yerinden kaçtı. İş yerindeki kadın çalışanları da dışarı atan Murat K. abone merkezinin önünde havaya üç el ateş etti. Etrafta korku ve paniğin yaşanmasına sebep olan M.K. olay yerine gelen polis birimlerinin ikna etmesiyle teslim oldu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal