İnsanlık Dışı Olayın Adresi Ağrı! Eşine Zorla Çocuk Dışkısı Yedirdi

Ağrı'da yaşayan Mehmet Şakir Ş. isimli şahıs, eşine işkence yapmak için zorla çocuk dışkısı yedirince, 'eziyet' suçundan tutuklandı.

17.08.2017-14:40 - (Son Güncelleme: 17.08.2017-14:24)

İnsanlık dışı olayın adresi bu kez Ağrı! Ağrı'da yaşayan Mehmet Şakir Ş. isimli şahıs, eşi C.Ş'ye işkence yapmak için zorla çocuk dışkısı yedirince, 'eziyet' suçundan gözaltına alındı. Mehmet Şakir Ş. isimli şahış, eşine yaptığı skandal olayı, videoya çekip sosyal medya hesabından yayınlayınca, büyük tepki aldı. Gözaltına alınan şahış, olayın ardından tutuklandı. Mehmet Şakir Ş. isimli şahıs, Patnos Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ifadesi alındıktan sonra, Patnos Sulh Ceza Hakimliği tarağından eziyet suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Mehmet Şakir Ş. isimli şahıs, sosyal medya hesabında paylaştığı videoda eşi C.Ş'ye önce sopayla vuruyor ve ardından tekme atarak eşi C.Ş.'ye çocuk bezindeki dışkıyı yedirtmek istiyor. Acımasız ve iğrenç kocanın dayak, hakaret ve küfürleri karşısında iki çocuğunun annesi C.Ş. sadece yalvararak kurtulmaya çalışıyor. Mehmet Şakir Ş. isimli acımasız koca, Kürtçe olarak çektiği videoda, "Eğer yapmazsan seni paramparça ederim. Al bu b... ye, hadi acele et. Al ağzına koy. Ağacı senin sırtında kırdım, bir parça kaldı, şimdi başında kıracağım. B... al yüzüne çarp, çık git" diyor.

Çaresiz bir şekilde ağlayan ve yalvaran C.Ş. ise, "Ben yapamam, Şakir sana ne olmuş böyle? Kuran'ın hatrına beni bırak" diye haykırıyor. Hem videoyu çekip, hem de tekme ve sopa ile eşine vuran işkenceci iğrenç kocanın yaptıklarına dayanamayan iki çocuk annesi C.Ş., sonunda elindeki dışkılı bezi yüzüne doğru götürüyor. Midesi bulanan çaresiz kadın kusmak için tuvalete giriyor. İki çocuğu olan çaresiz kadın, yaşanan skandal olayın ardından Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından koruma altına alındı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal