İnşaata Daire Gezme Bahanesiyle Girip İntihara Kalkıştı

Antalya'nın Serik ilçesinde, işçilere, daireleri görmek istediğini belirterek, dört katlı inşaata giren S.E. isimli kadın, çatıda intihar etmeye kalkıştı. Emniyet güçlerinin ikna ederek, aşağıya indirdiği S.E.'nin psikolojik problemleri olduğu iddia edildi.

25.11.2020-08:15 - (Son Güncelleme: 25.11.2020-08:13) İnşaata Daire Gezme Bahanesiyle Girip İntihara Kalkıştı

Serik'e bağlı Kadriye Mahallesi'nde, dört katlı inşaatın çatısına çıkan S.E. isimli kadını gören görevliler, sağlık görevleri, polis ve itfaiyeyi aradı. İhbarın ardından bölgeye emniyet, itfaiye ve sağlık görevlileri yönlendirildi.

YERE HAVA YASTIĞI AÇILDI

S.E., inşaat yerine giden emniyet güçlerine intihar edeceğini dile getirdi. Bunun üzerine inşaata çıkan emniyet güçleri, S.E.'yi caydırmak için ikna etmeye çalıştı. Bu esnada itfaiye görevlieri de kadının atlama olasılığınankarşı zemine hava yastığı açtı.

Emniyet güçlerinin uzun süre devam eden uğraşlarının ardından ikna olan S.E., inşaattan indirilerek, ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.



DAİLERİ GEZMEK İSTEDİĞİNİ SÖYLEMİŞ

Hadiseyi öğrenip, olay yerini gelen yakını, S.E.'nin psikolojik problemleri olduğunu iddia etti.

Olaylara tanık olan inşaat işçisi de çalıştıkları esnada inşaatın arka bölümünden gelen kadının, dairelere görmek istediğini dile getirdiğini, ardından inşaatı gezme bahanesiyle çatıya çıkırak, intihara teşebbüs ettiğini söyledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal