İngilizler Rahat Durmuyor! İkinci Gezi Çağrısı!

İngiltere'nin en popüler gazetelerinden olan The Guardian, Türkiye'de gezi olaylarını yeniden tetiklemek için atağa geçti.

20.04.2017-10:31 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) İngilizler Rahat Durmuyor! İkinci Gezi Çağrısı!

Türkiye’de 16 Nisan’da yapılan anayasa değişikliği referandum oylamasından sonra dış güçler harekete geçti. Türkiye’nin istikrarlı gidişine gölge düşürmek isteyen Avrupa basını şimdiden devreye koyuldu.

İngiltere’nin önde gazetelerinde olan The Guardian, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ağır hakaretlerde bulundu. Guardian gazetesi Türkiye’de bulunan sivil toplum kuruluşlarını direnişe çağırdı.
The Guardian gazetesi Türkiye ile ilgili şu açıklamaları yaptı.

TÜRKİYE SONU BİLİNMEYEN BİR YOLA GİRMİŞTİR

Türkiye siyasi tarihinde iç karartıcı se sonu bilinmeyen bir yola girmiştir.

GEZİ OLAYLARI YENİDEN ÇIKABİLİR

The Guardian gazetesi 2013 yılında olduğu gibi, gezi olaylarının Türkiye’de yeniden yaşanabileceğini söyledi. The Guardina gazetesi gerçekleştirmiş olduğu bu yazılarla Türkiye’deki istikrarlı süreci gölgelemek ve ülke karışıklık çıkarmak amacında olduğunu ortaya çıkarmış oldu.

Daha önce Amerika  gazetesi olan New York Times bu tür bir haber yapmıştı. O haberde şu yalan bilgilere yer verilmişti.

NEW YORK TİMES'TAN SKANDAL HABER

New York Times gazetesinin yer verdiği o haber:

Türkiye uzun zamandır beklediği parlamenter sistemi değiştirme çabasını Recep Tayyip Erdoğan sayesinde başardı. Ancak Türkiye NATO’nun hayati bir üyesidir bu yüzden demokratik değerleri inşa etmede ayrışan bir üyeye dönüşmesinden dolayı bu ülkeye biran öcne mücadele edilmelidir.
Ayrıca New York Times Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı n Avrupa ve Amerika ile çatışmaya girdiği bunun sonucunda da Rusya ile yakın ilişkiler kurduğunu söyledi.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal