İnfaz Düzenlemesi İle Hapisten Çıkan Kadının Sevinci Görüntülendi

Coronavirüs salgını kapsamında yapılan infaz düzenlemesi ile Bakırköy Kadın Tutukevi'nde bulunan kadın tahliye edilirken, kadının sevinci görüntülere yansıdı.

15.04.2020-15:57 - (Son Güncelleme: 15.04.2020-15:47) İnfaz Düzenlemesi İle Hapisten Çıkan Kadının Sevinci Görüntülendi

Çin'in Vuhan kentinden yayılmaya başlayan coronavirüs salgını nedeniyle birçok ülkede olduğu gibi ülkemizde de bazı düzenlemeleri beraberinde getirdi. Bu düzenlemelerden biri de mahkumlar için oldu. İnfaz düzenlemesi ile binlerce mahkumun tahliyesi gündeme geldi.

Bakırköy Kadın Tutukevi'nde kalan mahkumların düzenleme kapsamında serbest bırakılmasına başlandı. Tahliye edilenler otobüsler ile E-5 kenarına getirildi. Mahkumlar eldiven ve maske takarken, kendilerini karşılamaya gelen yakınları ile hasret giderdi. Bu sırada kadın mahkumlardan biri ellerini havaya açarak sevinç yaşadı. Bu durum gözlerden kaçmadı.  

"İNŞALLAH İYİLERDİR"

Dışarı salınan mahkumlar arasında bulunan bir kadın ise çocuklarına kavuşacağı için mutlu olduğunu belirtti. Kadın, "Koğuşlarımız ilaçlanıyor. Temizlik malzemeleri dağıtılıyor. Sıkı önlem var. Dışarı çıktığım için mutluyum. Çocuklarımı göreceğim inşallah iyilerdir." ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal