İnce'nin Akşener'e Destek Olurum Sözlerin AK Parti'den İlk Yorum

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Muharrem İnce'nin "Beni yardımcısı olarak alırsa Meral Akşener'e destek olurum" açıklamasını değerlendirdi. Ünal, "Milletin önünde çirkin bir gölge oyunu oynanıyor" dedi.

12.05.2018-20:18 - (Son Güncelleme: 12.05.2018-20:12) İnce'nin Akşener'e Destek Olurum Sözlerin AK Parti'den İlk Yorum


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal parti genel merkezinde basın mensuplarının sorularını cevapladı.

İNCE'NİN MERAL AKŞENER ÇIKIŞINA İLK YORUM

Ünal, cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tura kalması durumunda Muharrem İnce'nin İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener için sarf ettiği "Beni yardımcısı olarak alırsa destek olurum" sözlerini de değerlendirdi. Ünal şu açıklamayı yaptı:

"MİLLETİN ÖNÜNDE ÇOK ÇİRKİN BİR OYUN BU"

"Yarış durumundaki iki cumhurbaşkanı adayının en baştan yardımcılık düzeyinde bir ilişkiye girmiş olması her şeyden öte siyasi olarak doğru değil. İkincisi, CHP'nin bu yardım meselesini abarttığını zannediyorum. Yardım etmek için milletvekili yolla, cumhurbaşkanı yardımcısı ol. Şuna açıklık getirsinler; bunların siyaset yapıp cumhurbaşkanı seçimini almak gibi bir hedefleri var mı yok mu? Yoksa halkın önünde bir gölge oyunu mu oynuyorlar? Eğer halkın önünde bir gölge oyunu oynanıyorsa bu hiç doğru değil son derece çirkin bir oyun."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal