İnce 'Memleket Hareketi' Kapsamında Aksaray'da

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) eski Milletvekili Muharrem İnce, 'Memleket Hareketi' çerçevesinde Aksaray’a gitti. Muharrem İnce, 'Türkiye'yi karış karış gezmeye devam ediyoruz' diye konuştu.

05.10.2020-16:50 - (Son Güncelleme: 05.10.2020-16:39) İnce 'Memleket Hareketi' Kapsamında Aksaray'da
Cumhuriyet Halk Parti'li İnce, 'Memleket Hareketi' gezileri çerçevesinde Aksaray’a gitti. Kent merkezinde halk ve esnafla görüşen İnce, koronavirüs önlemleri meselesinde uyarılar yaptı.

Gazetecilere de açıklamada bulunan Muharrem İnce, 'Türkiye’yi karış karış gezmeye devam ediyoruz. Aksaray teşvik kapsamında olan bir ilimiz fakat demir yolu, 17- 18 yıl önce söz verilmiş bir projedir. Bu proje gerçekleşirse ulaşım da kolay, ucuz ve rahat olur' dedi.

Eski Milletvekili İnce, Sivas'tan başlattığı 'Memleket Hareketi' çerçevesinde Niğde’ye gitti.

İstasyon Caddesi'nde esnaf ile vatandaşla konuşan İnce, 'En büyük sıkıntın ne?' sorusunu sorduğu esnaftan 'Beşiktaş'ın forveti yok başkanım' cevabını aldı. Muharrem İnce ise 'Eyvah eyvah, yeter ki problem o olsun' şeklinde yanıt verdi.

Ziyaretinin sonrasında gazetecilere değerlendirme yapan İnce, hareketin kurucularıyla beraber Türkiye'yi karış karış gezdiklerini dile getirdi.

Eski Milletvekili İnce, 'Esnafı dinliyoruz, emeklileri dinliyoruz, işsizleri, çiftçileri dinliyoruz. Bir seçenek olmaya, bu millete üçüncü bir yol olmaya çalışıyoruz' dedi.

Gazetecilerin parti kurup, kurmayacağına ilişkin sorularına da şu yanıtı verdi:

'Şu anda herhalde 27'nci vilayetimiz. Buradan Adana'ya geçeceğiz. Milleti bir dinleyelim bakalım, millet bize ne diyecek?.'
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal