İnce 'Demirtaş'ı Ziyaret Ettim' Deyince Alkışlandı

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Diyarbakır Mitingi'nde "Demirtaş'ı ziyaret ettim" diye konuşunca mitinge gelen CHP’lilerden alkış yükselmesi ve alandaki HDP bayrakları dikkatlerden kaçmadı.

11.06.2018-21:55 - (Son Güncelleme: 11.06.2018-21:56)

24 Haziran günü gerçekleştirilecek cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimleri öncesinde adaylar meydanlarda mitinglerini sürdürüyor. Seçim çalışmalarına devam eden Muharrem İnce, Diyarbakır’da bu çerçevede vatandaşlara seslendi.

İNCE DİYARBAKIR'DA

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce bugün Diyarbakır miting gerçekleştirdi. Diyarbakır mitinginde gündeme dair açıklamalar yapan İnce, cumhurbaşkanı adaylarını ziyaret ettiğini anlattı.

"DEMİRTAŞ" DEDİ ALKIŞ YÜKSELDİ

Konuşmasının başında diğer cumhurbaşkanı adaylarına nezaket ziyareti yaptığını ifade eden CHP’li Muharrem İnce, "Selahattin Demirtaş'ı Edirne'de cezaevinde ziyaret ettim" deyince alandan gelen alkışın yükselmesi dikkatlerden kaçmadı.

MİTİNGDE HDP BAYRAKLARI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan HDP/CHP işbirliğine ilişkin açıklamalarına bir türlü cevap veremeyen İnce’nin neden cevap veremediği de tekrardan ortaya çıktı. CHP’li İnce’nin gerçekleştirdiği mitingde HDP bayrakları boy gösterdi. Miting alanına HDP bayrağın getirilmesine ve miting alanında o bayrağın sallanmasına engel olmayan CHP, HDP ile olan işbirliğini tekrardan ispatladı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal