İnce Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Suçlamıştı! İnce'nin Yalanı Ortaya Çıktı

Cumhuriyet Halk Partisi'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin, söylediği yalanlar bir kez daha gün yüzüne çıktı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı, Eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ'a terörist diyenlere ses çıkarmamakla suçlamıştı ki gerçek kısa sürede ortaya çıktı.

06.06.2018-21:46 - (Son Güncelleme: 06.06.2018-21:50)

Cumhuriyet Halk Partisi cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce takıldığı bir canlı yayın programında, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı, eski Genelkurmay Başkanı Başbuğ'un tutuklu bulunduğu dönemde genelkurmay başkanına sahip çıkmamakla itham etmişti.

CHP’li aday İnce’nin bu iddiasının kısa sürede yalan olduğu ortaya çıktı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, her fırsatta tutuklu yargılanmasını doğru bulmadığını suçlamanın da insaf dışı olduğunu ifade etmişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbuğ’un mesai arkadaşı olduğunu ifade etmiş ve tutuksuz yargılanması gerektiğini birçok kez tekrar etmiştir. Hatta bu tutumun AK Parti’nin tutumu olduğunu ifade etmişti. Başbuğ, bu sürecin devamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı konuya alakası ile ilgili teşekkürlerini iletmişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı her fırsatta karalamaya çalışan CHP'li aday, kara düzen yani herhangi bir belgeye dayalı olmayan suçlamlarıyla köşeye sıkıştırmaya çalışsada gerçekler hemen ortaya çıkıyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal