Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

İmar Barışına Boğaz İstisnası Olabilir

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, İmar barışı hakkında açıklamalarda bulundu bazı bölgeler istisna tutulabilir ifadelerini kullandı.

03.05.2018-15:36 - (Son Güncelleme: 03.05.2018-15:30) İmar Barışına Boğaz İstisnası Olabilir

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, İmar barışı hakkında açıklamalarda bulundu bazı bölgeler istisna tutulabilir ifadelerini kullandı Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki "İmar barışında İstanbul Boğazı istisna tutulabilir" şeklinde bir açıklama yaptı.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Türkiye genelinde yaklaşık olarak 13 milyon konutu ilgilendiren 'imar barışı' ile ilgili yeni bir açıklama yaparak gündeme oturdu. Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul Boğazı'nın düzenlemeden istisna tutulabileceğini duyurdu.

Daha önce kamuoyu tarafından dile getirilen eleştirilerde, imar barışının bazı bölgelerde oturan maddi durumu çok iyi olan kişileri ödüllendireceği eleştirilerinde bulunulmuştu ve dolayısıyla bu durum vatandaşlar arasında tepkiye neden olmuştu.

İmar barışı düzenlemesi Meclis Komisyonu'nda görüşülmesi devam ederken, 2 hafta içerisinde tasarılaşması bekleniyor. Düzenleme mülkiyet ve imar sorunu olan, ruhsatsız binaların yanı sıra ruhsatlı fakat imar mevzuatına aykırı olarak eklentilerde bulunmuş yapıları da kapsıyordu fakat Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki son yaptığı açıklamayla tepkileri bir nebze olsun azaltmış durumda. İmar barışında İstanbul Boğazı istisna tutulabilir açıklamasının ardından vatandaşların özellikle sosyal medya da konu hakkında olumlu görüşleri olmaya başladı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;