İmamoğlu'nu Bu Sefer CHP'liler Yalanladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaşanan deprem sonrasında yaptığı açıklamada toplanma alanlarının yeterli sayıda olduğunu bildirdi. Fakat CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu "77 toplanma alanı var" sözleri ile başka bir skandala imza attı.

27.09.2019-12:25 - (Son Güncelleme: 27.09.2019-12:20)

İstanbul'da 5,8 şiddetinde meydana gelen depremin yol açtığı  korku tüm İstanbulluları etkiledi. Hükumet ve ilgili bakanlıklar depremin ilk anından itibaren harekete geçip gerekli önlemleri aldı.

Ancak hem sosyal medyadaki spekülasyonlar hem de İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kafa karıştıran açıklaması depremde toplanma alanı tartışmalarını tekrar gündeme getirdi.

İMAMOĞLU'NU CHP'Lİ İKİ BELEDİYE YALANLADI

İBB Başkanı deprem sonrası yaptığı açıklamada İstanbul'da sadece 77 toplanma alanı olduğunu öne sürdü. Fakat bu açıklama CHP'li belediyelerin yaptığı açıklama ile çürütüldü.

SADECE CHP'Lİ BELEDİYELER 149 TOPLANMA YERİ PAYLAŞTI

CHP'li Bakırköy belediye başkanı deprem sonrası sosyal medya hesabından sadece Bakırköy'de 59 toplanma alanının listesini ilçe sakinleriyle paylaştı. Diğer bir CHP'li belediye olan Kartal Belediyesi de 90 toplanma alanının listesini internet üzerinden bildirdi. Sadece bu iki belediyenin toplanma alanı sayısı bile İBB başkanının iddiasını yalanladı.

Depremin olduğu ilk anlardan itibaren AFAD başta olmak üzere hem Başkan Erdoğan hem de ilerleyen saatlerde Başkan Yardımcısı Fuat Oktay toplanma alanlarına ilişkin gerekeli açıklamayı yapmış ve yereli sayda olduğunu belirtmişti.

E-DEVLET'TEN ÖĞRENİLEBİLİYOR

Öte yandan toplanma alanları e-devlet üzerinden de paylaşıldı. Mahallesinde nerede toplanacağını bilmek isteyenler edevlet üzerinden bunu rahatlıkla öğrenebiliyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal