İmamoğlu'ndan Kendisini Tiye Alanlara Cevap Geldi

Ekrem İmamoğlu geçtiğimiz gün sosyal medya üzerinden insanlardan, zekat ve fitresini belediyeye vermesini, bunun içinde 'fetvaya gerek yok' ifadesini kullanması tepki toplamıştı.

16.04.2020-17:40 - (Son Güncelleme: 17.04.2020-08:53) İmamoğlu'ndan Kendisini Tiye Alanlara Cevap Geldi

Ekrem İmamoğlu geçtiğimiz gün sosyal medya üzerinden insanlardan, zekat ve fitresini belediyeye vermesini, bunun içinde 'fetvaya gerek yok' ifadesini kullanması tepki toplamıştı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu, sosyal medya (twitter) hesabından açıklamada bulundu.

İBB'ye zekat ile fitre istemesini eleştiren kişilere cevap veren İmamoğlu, "Benim size yaptığım bu davetle, akıllarınca dalga geçtiler." ifadesini kullandı.

"EKREM'E ZIRNIK YOK DİYE KAMPANYA BAŞLATTILAR"

İBB Başkanı İmamoğlu, "Hatta ‘Ekrem’e zırnık yok’ diye sosyal medyada kampanya başlatmışlar. Zekat ve fitreleriniz, Ekrem İmamoğlu için değil, yüz binlerce ihtiyaç sahibi ailemiz için.

Ama ben yine de zekat ve fitre bağışı çağrımı yaygınlaştıran, belki de ulaşmakta güçlük çekeceğim insanlara videomu ulaştıran bu arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.

İletişimimi yaygınlaştırmada verdikleri emek sayesinde, eminim katbekat hamiyet sahibi İstanbullu, belediyemize zekat ve fitrelerini bağışlayacak. Allah onlardan da razı olsun." ifadeleriyle kendi dilinde tepkileri yanıtladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal