İmamoğlu İBB'ye Bağlı Mescidi Kullanıma Kapattı

Art Arda yapılan zamların ardından İstanbul halkının tepkisini çeken İBB Başkanı İmamoğlu, yoğun olarak kullanılan Kadıköy Uzunçayır metrobüs durağındaki mescidi kullanıma kapattı.

19.09.2019-11:21 - (Son Güncelleme: 19.09.2019-11:03)
Son olarak yaptığı zamlar ve değişiklikler ile İstanbulluların tepsikini toplayan Ekrem İmamoğlu başkanlığındaki CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden 28 Şubat sürecini hatırlatan yeni icraatler hayata ge.iriliyor.
 
Geçen günlerde alınan skandal bir kararla İBB şoförlerinin sakal bırakmasını yasaklayan İBB, şimdi de metrobüsteki mescitlerli gündemine aldı.
 
TALEP OLUNCA AÇILIYORMUŞ ! 
 
AK Parti zamanında vatandaşların ibadetlerini rahat bir şekilde yapabilmeleri için Kadıköy’deki Uzunçayır metrobüs durağının yanında hizmete açılan ve gün boyu ibadete açık olarak vatandaşların kullandığı mescidin kapıları CHP yönetiminin aldığı kararla kapatıldı.
 
Bölgede bulunan güvenlik görevlilerine kepenklerin neden kapalı olduğunu soran vatandaşlara, “Talep olması halinde açıldığı, onun dışındaki saatlerde mescidlerin kapalı olduğu” şeklinde açıklama yapılıyor.
 
Mescidin çevresindeki esnaf ise daha önce mescidin gün boyu açık olduğunu, ancak son 15-20 günlük süre içerisinde bazı vakit namazları dışında mescidin kapılarının kapalı olduğunu ifade etti.
 
Vakit namazlarını kılmak isteyen vatandaşlar mescidlerin kapalı olması karşısında sosyal medya üzerinden de İBB yönetimini eleştirdi.
 
Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal