İmamoğlu Adını Yazdırabilmek İçin Tramvayın Tarihi Dokusunu Bozdu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, adını yazdırabilmek adına tarih boyunca değiştirilmemiş tramvayın dokusunu bozdu.

06.07.2020-15:00 - (Son Güncelleme: 06.07.2020-14:47) İmamoğlu Adını Yazdırabilmek İçin Tramvayın Tarihi Dokusunu Bozdu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, göreve geldikten sonra İstanbul'da önemli değişiklikler oldu. Fakat bu değişiklikler olumlu yönde bir değişiklik olmadı.

Özellikle yaşanan çevre kirlilikleri İstanbul'un dokusuna zarar verdi. Riva Deresi ve Haliç'teki son durum ise bu duruma örnek niteliğinde oldu. 

İmamoğlu'nun son icraatı ise tramvaylar üzerinde oldu. Adının her yerde imza şeklinde verilmesinden 'kıvanç!' duyan Ekrem İmamoğlu, İstanbul'un kültürü ve tarihinde önemli bir yere sahip olan tramvayların dokusunu bozdu. 1914 yılından bu yana dokusunu ve tarihini koruyarak gelen tramvaylar artık eski görüntüsünden uzak bir hale geldi. İmamoğlu adını yazdırabilmek için tramvayların tarihi dokusu ile oynadı. 

Sosyal medya gündemine de gelen durum kullanıcılar tarafından eleştirilerin hedefi haline geldi. Bu durum, 'Tramvay değil, Travma!' olarak değerlendirildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal