İmamoğlu 15 Yıldır Görev Yapan Gelirler Müdürü Yakup Keskin'i Görevden Aldı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu 15 yıldır gelirler müdürü olarak görev yapan Yakup Keskin'i görevden aldı. Keskin'den boşalan koltuğa ise İsa Ferhat Alemdar getirildi.

06.05.2020-16:06 - (Son Güncelleme: 06.05.2020-15:56) İmamoğlu 15 Yıldır Görev Yapan Gelirler Müdürü Yakup Keskin'i Görevden Aldı

Ekrem İmamoğlu'nun göreve geldikten sonra İBB'de yaptığı değişiklikler devam ediyor. İmamoğlu son olarak İBB'de 15 yıldır Gelirler Müdürü olarak görev yapan Yakup Keskin'i görevinden aldı. 

Keskin bu gelişmenin ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile çalışma arkadaşlarına verda etti. Keskin yaptığı paylaşımda, "15 yılı aşkın süredir yürüttüğüm gelirler müdürü görevim sona erdirilmiştir. Gelirler müdürü olarak büyükşehir belediyesine ve İstanbul halkına hizmet etmenin mutluluğunu ve gururunu yaşadım. Gelirler müdürlüğü ekibi ile güzel işlere imza atarak, örnek ve öncü bir birim olmaya çalıştık. 1995 yılından bu yana farklı görevlerde hizmet ettiğim kurumuma elimden geldiğince katkı sağlamaya devam edeceğim. Selam ve Saygılarımla." ifadelerini kullandı. 

Keskin, yaptığı paylaşımda görev sürecinde hayata geçirdiği çalışmaları da aktardı. Keskin'in yaptığı paylaşımdan satırbaşları şu şekilde:

"Elektronik Beyan (e-beyanname) Mükelleflerimizin vermek zorunda olduğu beyanlarını elektronik ortamda vermelerini sağladık. Böylece mükelleflerimiz belediyeye gelmeden 7/24 beyanlarını verebildiler. Artık beyanların yüzde 85'i e-beyan olarak verilmektedir. E-beyanname belediyeler bazında Türkiye'deki ilk uygulamadır."

Vergi Denetiminde beyan kontrolü/evrak düzenleme işlemlerini elektronik ortama taşıyan ve Türkiye'de belediyecilikte bir ilk olan 'Mobil İlan Reklam Yoklama Otomasyonu' projesini gerçekleştirmiştik. Bu projemiz 2009 yılı Marmara Belediyeler Birliği İyi Yönetilim Projelerine 3.lük ödülüne layık görülmüştü.

Mükelleflerin Ödemelerini kolaylaştırmak için POS ile tahsilatı 2005'te, e-ödeme'yi 2006'da ve internet bankacılığı ile ödemeyi 2007 yılında hayata geçirdik.

Elektronik Tahsilat Sistemi ile belediye gelirlerinin bütün bankaların gişelerinden, internet bankacılığı uygulamalarından ödenebilmesini ve muhasebe kayıtlarının elektronik ortamda otomatik olarak yapılmasını sağladık. Bu projemiz Marmara Belediyeler Birliği İyi Belediyecilik Uygulamaları yarışmasında Mansiyon ödülüne layık görüldü."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal