İlyas Salman'dan Yine Skandal Paylaşımlar!

Oyuncu bozuntusu İlyas Salman yine Ak Parti üzerinden insanlara çamur atmaya devam ediyor.

28.06.2017-15:08 - (Son Güncelleme: 28.06.2017-21:26) İlyas Salman'dan Yine Skandal Paylaşımlar!

Ak Parti hükümetini ve İktidarı her fırsatta eleştiren ve her fırsatta hükümete attığı çamurlarla nam salan İlyas Salman yine skandal paylaşımlarıyla gündeme oturdu.Attığı tweetlerle kafa yoran e kafa ağırtan Yeşilçamlı İlyas Salman bu kezde Hülya Koçyiğit üzerinden AK Parti'yi eleştirmek istedi.Twitter kullanıcılar İlyas Salman'ı küfür yağmuruna tuttu.

İLYAS SALMAN TWİTTER'DAN KÜFÜR YAĞMURUNA TUTULDU

İlyas Salman attığı skandal ve ötekeleştirici tweetlerle yine gündeme oturmayı başardı. Her fırsatta AK Partiyi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştiren paylaşımlar gerçekleştiren Yeşilçam'ın eski elemanlarında İlyas Salman bu kez de meslektaşı Hülya Koçyiğit üzerinden AK Parti'ye atıp tutmak istedi.

İLYAS SALMAN HERZAMANKİ GİBİ ZIRVALIYOR

Ak Parti hükümetini ve İktidarı her bulduğu platform eleştiren ve her fırsatta hükümete attığı çamurlarla nam salan İlyas Salman Twitter'da yaptığı skandal paylaşımlarıyla gündeme oturdu.

ilyas Salman'a yorumcular ifade özgürlüğünde kafa karıştırdığı için sert tepki gösterdi, küfür yağmuruna tuttu.İlyas Salman insanlara çamur atmaya kendine görev edindiği için birçok twitter kullanıcısı İlyas Salman'ı küfür yağmuruna tuttu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal