İlhan Kesici ve Mustafa Sarıgül Gizlice Buluştu

Kemal Kılıçtaroğlu’nun dar ve ideolojik kadrolaşma ile CHP’yi marjinal bir parti haline getirmesine karşın başlatılan isyan hareketi büyüyor. Partinin önemli isimleri İstanbul’da ünlü bir restorantta gizlice bir araya geldiler.

28.08.2020-12:58 - (Son Güncelleme: 28.08.2020-13:59) İlhan Kesici ve Mustafa Sarıgül Gizlice Buluştu

Dün akşam Haber365.com.tr muhabirlerine gelen bir bilgi kulislere bomba gibi düşecek. Gelen bilgiyi değerlendiren muhabirlerimiz söz konusu mekâna girerek gerçeği gördüler.

Fotoğraf makinası ve video kameralarının içeri sokulmadığı mekânda CHP’nin farklı grup ve kanatları temsil eden önemli iki kişinin baş başa bir yemekte buluştuğunu gördüler.

Dün akşam İstanbul’un ünlü et lokantalarından Papermoon’da CHP’nin önemli isimlerinden İlhan Kesici ile Şişli eski Belediye Başkanı ve popüler bir isim olan Mustafa Sarıgül Papermoon’da saatler süren baş başa bir yemekte bir araya geldiler.

İki siyasi, yemek boyunca oluşturulacak yeni siyasi hareket ve kurulacak parti konusuna müzakerede bulundular.

İlhan Kesici’nin parti içi mücadelede güç birliği alternatifi konusunu gündeme alırken, Mustafa Sarıgül’ün de partide rahatsız olan tüm kesimlerin ayrılarak yeniden toplumun tüm kesimlerine hitap eden, milli değerlere bağlı Atatürkçü parti konusunda ısrarcı olduğu muhabirlerimiz tarafından duyuldu.

Uzun süren müzakerenin sonucunda ikili, CHP’de bölücü, mezhepçi ve marjinal terör örgütlerine yakın olmayan ulusal değerlere bağlı ve Atatürkçü tüm isimlerle birlikte hareket ederek yeni bir parti kurma konusunda anlaşan ikili, yemekten sonra kahvelerini içerek mekândan ayrıldılar.

İlhan Kesici’nin klasik giyinerek geldiği gizli yemekte, Mustafa Sarıgül’ün fıstık yeşili bir T-shirt giydiği gözlemlendi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal