İletişim Başkanlığı'ndan Pandemi İzolasyon Takip Projesi Açıklaması

Coronavirüsle mücadele kapsamında alınan karar doğrultusunda Pandemi İzolasyon Takip Projesi hayata geçirildi. Proje ile ilgili olarak İletişim Başkanlığı yeni bir açıklama yaptı.

09.04.2020-12:31 - (Son Güncelleme: 09.04.2020-12:18) İletişim Başkanlığı'ndan Pandemi İzolasyon Takip Projesi Açıklaması

Ülkemizde etkisini artırmaya devam eden coronavirüs salgını için yeni tedbirler alınmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Sağlık Bakanlığı tarafından alınan karar kapsamında Pandemi İzolasyon Takip Projesi hayata geçirildi. Konuyla ilgili olarak İletişim Başkanlığı yeni bir açıklama yaptı.

UYARILARI DİNLEMEYENLERE YAPTIRIM UYGULANACAK

Yapılan açıklamada, "Coronavirüs ile ilgili alınan yeni tedbirler kapsamında Covid-19 salgının azaltılması ve hastaların izolasyonu için Sağlık Bakanlığı tarafından 'Pandemi İzolasyon Takip Projesi' oluşturuldu. Proje ile evde izolasyon altında bulunması gerekenler evlerini terk ederse telefonlarına uyarı mesajı gelecek. Uyarıya riayet etmeyenlerin durumu emniyet birimleriyle paylaşılacak, gerekli yaptırım uygulaması sağlanacak." ifadelerine yer verildi.

TÜRKİYE'DE SON DURUM

Türkiye'de 11 Mart tarihinde ilk vaka tespit edilirken, şimdiye kadar toplamda 38 bin 226 vaka tespit edildi. Hayatını kaybedenlerin sayısı ise 812'ye yükseldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal