İletişim Başkanlığı Hazırladı! Sosyal Medyada Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığının hazırladığı "Sosyal Medya Kullanma Kılavuzu” yayınlandı.

22.05.2020-23:15 - (Son Güncelleme: 22.05.2020-22:59) İletişim Başkanlığı Hazırladı! Sosyal Medyada Nelere Dikkat Etmeliyiz?

İletişim Başkanlığı tarafından hazırlanan kılavuzda "Sosyal medyada nelere dikkat etmeliyiz" sorusu yer aldı.

İletişim Başkanlığının hazırladığı kılavuzda şu sözlere yer verildi:

"Hayatlarımızı devasa bir bilgi ağının içinde sürdürüyoruz. Dijital ortamda kurulan cümlelerin, yapılan ticaretin, oluşturmaya çalışılan algının ve nihayetinde kurulmak istenen hegomanyanın hakim olduğu bir süreci yaşıyoruz. Mesele çok açık. İletişim araçları geliştikçe, iletişim kurmak zahmetsiz bir hale geldikçe ve buna dayalı teknolojiler ilerledikçe insanoğlu daha önce hayal bile edilemeyen bir tecrübeyi yaşayarak öğrenmeye başladı.Öylesine hızlı ilerliyor ki her şey, dijitalleşme konusu sadece iletişim bir parçası olmuyor, ticaretin, siyasetin, eğitimin, kültür ve sanatın da bir aracı haline geliyor."

"DÜRÜST OLUN, SICAK OLUN VE SOSYAL MEDYADA KENDİNİZİ BAŞKALARININ YERİNE KOYUN"

Sosyal medyada dürüst olunması gerektiğini ifade eden İletişim Başkanlığı şu şekilde devam etti:

"Yeni teknolojiler beraberinde yeni alışkanlıklar ve internet teknolojisinin imkanlarını kullanarak geliştirdiğimiz diğer yeni iletişim biçimlerinin hayatımızda kapladığı yer her geçen gün artmaktadır."

Kılavuzu sonunda yapılan açıklamada “Orijinal içerikoluşturmak zorunda değilsiniz, sadecesek törünüzde trend olaniçerikler için iyi bir kaynak olun.” sözlerine yer verildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal