İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan Saldırı Açıklaması

İletişim Başkanı Fahrettin Altun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla birlikte PKK'lı teröristlerin Diyarbakır'daki saldırısını kınadı ve "Vatandaşlarımızın hesabını bu cani terör örgütünden soracağız." dedi.

08.04.2020-12:14 - (Son Güncelleme: 08.04.2020-14:02)

Bugün Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde PKK terör örgütü tarafından saldırı düzenlendi. Hain saldırı sonucu 5 sivil vatandaşımız hayatını kaybederken, saldırıya birçok tepki yağdı. Son olarak İletişim Başkanı Fahrettin Altun sosyal medya hesabından bir açıklamada bulundu ve saldırıya yönelik değerlendirmede bulundu.

Terörle mücadelenin hız kesmediğine vurgu yapan Altun, "Kalleş terör örgütü Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde 5 sivil vatandaşımızı şehit etti. Terörle mücadelemizin bugünlerde dahi hiçbir şekilde hız kesmediğinin bilinmesini istiyoruz. Vatandaşlarımızın hesabını bu cani terör örgütünden soracağız. Hiç kimsenin şüphesi olmasın." ifadelerine yer verdi.

"SINIR TANIMADIĞINI CORONA GÜNLERİNDE DE GÖSTERDİ"

Öte yandan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da bir açıklamada bulundu. Kalın yaptığı açıklamada, "Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde terör örgütünün menfur saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Terör örgütü, kalleş ve vahşi yüzünü bir kez daha gösterdi. Alçaklıkta sınır tanımadığını corona günlerinde de gösterdi." dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal