İletişim Başkanı Altun'dan Zarakolu ve Arti Media'ya Suç Duyurusu

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, “Makus kaderden kaçış yok" başlıklı yazıya ilişkin Ragıp Zarakolu ve Arti Media hakkında suç duyurusunda bulundu.

05.05.2020-17:43 - (Son Güncelleme: 05.05.2020-18:13) İletişim Başkanı Altun'dan Zarakolu ve Arti Media'ya Suç Duyurusu

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, “Makus kaderden kaçış yok" başlıklı yazıya ilişkin Ragıp Zarakolu ve Arti Media hakkında suç duyurusunda bulundu.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, yazar Ragıp Zarakolu ile Zarakolu'nun "Makus kaderden kaçış yok" adlı yazısını paylaşan internet sitesi hakkında suç duyurusunda bulundu. Söz konusu suç duyurusunda, yazının darbe ve idam tehdidi içerdiği vurgulandı. Altun'un avukatı Sezgin Tunç, suç duyurusu dilekçesini İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na beyan etti.

ADNAN MENDERES'İN FOTOĞRAFI DA KULLANILDI
"ArtıGerçek" adlı internet sitesinde Ragıp Zarakolu tarafından yazılan "Makus kaderden kaçış yok" isimli bir yazının paylaşıldığı bildirildi. Yayıncı tarafından yazının yanına, Cumhurbaşkanı'nın fotoğrafının karşısında darbeciler tarafından idam edilen eski Başbakan Adnan Menderes'in fotoğrafının konulduğu nelirtildi.

“CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A KARŞI ALENEN İŞLEMİŞ OLDUKLARI FİİLLER”
Bu sebepten ötürü Ragıp Zarakolu ve "ArtıGerçek" internet sitesi hakkında, "Türkiye Cumhuriyetinin anayasal düzenine ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı alenen işlemiş oldukları fiiller" gerekçesiyle cezalandırılmaları için kamu davası açılması talep edildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal