İletişim Başkanı Altun'dan Heyecanlandıran Cumhurbaşkanı Erdoğan Paylaşımları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklayacağı müjde için dikkatler saat 15'e çevrildi. Türkiye'nin Karadeniz'de doğal gaz bulduğundan söz edilirken, İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un sosyal medya paylaşımları heyecan yarattı. Altun bir paylaşımında, 'Ne güzel, ne haklı bir tebessüm' dedi.

21.08.2020-11:36 - (Son Güncelleme: 21.08.2020-12:37) İletişim Başkanı Altun'dan Heyecanlandıran Cumhurbaşkanı Erdoğan Paylaşımları

Bütün Türkiye'nin heyecanla beklediği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün açıklayacağı müjdeyi Başkan Erdoğan'ın en yakınındaki kişilerden olan İletişim Başkanı Fahrettin Altun da sosyal medya hesabı (twitter) üzerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2 ayrı fotoğrafını paylaştı.

'NE HAKLI BİR TEBESSÜM'

Altun, ilk olarak gece saatlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın denizde çekilmiş bir resmini 'Ne güzel, ne haklı bir tebessüm...' notuyla paylaştı.

 

10 SAAT SONRA BİR PAYLAŞIM DAHA

Bu paylaşımdan on saat sonra Altun, bir fotoğraf daha paylaştı. Bu görüntüde de Cumhurbaşkanı'nın açıklama yaparken elini yumruk yaptığı bir andan kesilmiş görüntü yer aldı.

AÇIKLAMA ÖNCESİ HEYECANLANDIRDI

Türkiye'nin Karadeniz'de 800 milyar metreküp doğal gaz bulduğu söylentileri giderek artarken Altun'un paylaştığı bu kareler heyecanı arttırdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal