İDO'dan Kritik Karar! O Seferler Artık Yapılmayacak

2011 senesinde gerçekleştirilen özelleştirme ihalesi ile 861 milyon dolarlık bedelle Tepe-Akfen-Souter-Sera ortak girişim grubu tarafından alınan İstanbul Deniz Otobüsleri A.Ş. (İDO) 1 Aralık 2018 tarihinden itibaren iç hat seferleri yapmayacak.

14.11.2018-10:27 - (Son Güncelleme: 14.11.2018-10:57)

2011 senesinde gerçekleştirilen özelleştirme ihalesi ile 861 milyon dolarlık bedelle Tepe-Akfen-Souter-Sera ortak girişim grubu tarafından alınan İstanbul Deniz Otobüsleri A.Ş. (İDO) 1 Aralık 2018 tarihinden itibaren iç hat seferleri yapmayacak.

1 ARALIK SON SEFER

Şirket kaynaklarından gelen bilgilere bakılarak, İDO'nun Bostancı-Bakırköy, Bostancı-Kabataş/Beşiktaş ve Adalar'dan oluşan iç hat seferleri  son olarak 1 Aralık tarihinde yapılacak. Bu tarihten sonra seferler yapılmayacak.

Elde edilen bilgilere göre son dönemde döviz kurundaki yükselişe rağmen, iç hatlardaki fiyat artış taleplerinin uygun görülmemesi, tasarruf tedbirleri bünyesinde şirket tarafından zarar eden tüm hatların geçici olarak kapatılması için karar verildi.

DIŞ HATLARA YOĞUNLAŞACAK

İDO'nun geçtiğimiz hafta gerçekleşen yönetim kurulu toplantısında verilen karar ile şirket, iç hat seferlerini sonlandırıp daha çok dış hatlara yoğunlaşacak.

Daha önce Bostancı-Yenikapı hattı kapanmış, Bostancı-Beşiktaş seferlerinin sayısında zalmaya gidilmişti. Bununla beraber, geçtiğimiz günlerde şirket tarafından verilen kararla da, Bandırma Yenikapı hattın çalışan deniz otobüsü sayısı da azalmıştı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal