İdlib Şehidinin Annesi: Rüyalarıma Gir Canım Oğlum

İdlib'de rejim güçlerinin saldırısı sonrası şehit düşen 23 yaşındaki İstihkam Uzman Onbaşı Armağan Akman'ın cenazesi memleketi Denizli'de toprağa verildi. Şehit annesinin feryadı ise yürekleri dağladı.

05.03.2020-16:54 - (Son Güncelleme: 05.03.2020-17:19)

Suriye'nin İdlib kentinde Esed rejim unsurlarının TSK konvoyuna yaptığı saldırı sonrası şehit olan 23 yaşındaki İstihkam Uzman Onbaşı Armağan Akman'ın cenazesi, memleketi Denizli'de toprağa verildi.

Cenazeye çok sayıda insan katılırken, şehit annesi Gülseren Akman, oğlunun tabutuna sarıldı ve "Canım oğlum, seni üzdüysem beni affet. Seni çok seviyorum. Ağlamayın, o kimse ağlamasın isterdi. Rüyalarıma gir, canım oğlum, seni çok seviyorum." dedi. Annenin bu feryadı ise cenazede bulunanları gözyaşlarına boğdu.

İl Müftüsü Mehmet Aşık'ın öğle vakti kıldırdığı cenaze namazının ardından şehidin naaşı, askerlerin omzunda top arabasına taşındı. Bu sırada cenazeye katılan vatandaşlar ise tedbir getirerek, "Şehitler ölmez, vatan bölünmez." sloganı attı. Törene katılanlar vatandaşlar gözyaşlarına hakim olamadı.

Şehit Uzman Onbaşı Armağan Akman'ın cenazesi, Asri Mezarlık'taki şehitliğe defnedildi.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal