İçişleri Bakanlığından Park Yeri İhlalleri Videosu

İçişleri Bakanlığı tarafından sosyal medyada yayımlanan videoda, vatandaşların park etmesi durumunda araçlarının çekilmesine sebep olacak noktalara vurgu yapıldı.

21.01.2020-18:24 - (Son Güncelleme: 21.01.2020-18:32)

İçişleri Bakanlığı tarafından sosyal medyada yayımlanan videoda, vatandaşların park etmesi durumunda araçlarının çekilmesine sebep olacak noktalara vurgu yapıldı.
Söz konusu videoda, trafik akışını olumsuz etkileyen birinci sıra park, taşıt yoluna birinci sıraya park etmiş araçların çıkmasını önleyecek ikinci sıra park, engelli sürücülere ayrılmış park alanları, dikey ve yer işaretlemeleriyle t duraklar veya yakınındaki alanlar, yangın musluğu bulunan yerlere yakın taşıt yolu kesimi, yaya yolu ve diğer yaya geçitleri, kamunun faydalandığı hastane, otopark ve kamu binaları gibi yerlerin giriş ile çıkışları, alt geçit, üst geçit ve köprülerin üzeri veya bunlara yakın mesafeler, bağlantı yolları, tünel ve kavşak girişleri veya yakınına konulacak araçların çekileceği bilgisi paylaşılıyor.

Videonun sonunda, bu noktalara park eden sürücülere 132 ile 264 lira arasında değişen miktarlarda idari ceza uygulanacağı da aktarılıyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal