İçişleri Bakanlığından 'FETÖ' İddialarına Yanıt

İçişleri Bakanlığı'nda FETÖ'cülerin bulunduğu iddiasına bakanlıktan yanıt gecikmedi.

23.07.2020-12:37 - (Son Güncelleme: 23.07.2020-12:30) İçişleri Bakanlığından 'FETÖ' İddialarına Yanıt

Daha önce medyada 'İçişleri Bakanlığında itirafçı FETÖ'cülerin bulunduğu' tartışmaları harlanmıştı.

Bakanlık ise söz konusu tartışmayı çürütecek için açıklamada bulundu.

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada iddiaları gerçeği yansıtmadığı ve hiçbir itirafçı FETÖ'cünün bakanlık bünyesinde çalışmadığı ifade edildi.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bugün bazı basın yayın organlarında yer alan 'FETÖ itirafçısı olan 3 vali yardımcısı, 2 kaymakam görevlerine iade edildi' başlıklı haberde yer alan bilgiler tamamen asılsızdır. Söz konusu asılsız habere ilişkin aşağıdaki açıklamanın yapılmasına gerek duyulmuştur. Bazı kesimler tarafından Bakanlığımız kurumlarına yönelik yapılan tezviratlar karşılıksız çıkınca, şimdi de mülki idare amirlerimize yönelik tezvirata geçildiği açıktır. FETÖ ile mücadele Bakanlığımızca titizlikle, kararlılıkla devam ettirilmekte ve milli beka meselesi olarak görülmektedir."

SOL MEDYA İDDİALARIN TAŞERONLUĞUNU YAPMIŞTI

'İçişleri Bakanlığında FETÖ'cülerin bulunduğu' yalanı bugün Cumhuriyet gibi sol görüşlü gazetelerin manşetlerini süslemişti. 

Cumhuriyet Gazetesi söz konusu yalan haberi 'FETÖ itirafçısı olan 3 vali yardımcısı, 2 kaymakam görevlerine iade edildi' başlığıyla manşete taşıyıp büyük bir provokasyona imza atmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal