İçişleri Bakanlığından Coronavirüs Tedbirleri İçin Bir Genelge Daha

Yurt içinde coronavirüsle mücadelede öncü rol oynayan İçişleri Bakanlığı 81 İl Valiliğine "Koronavirüs Tedbirleri" çerçevesinde ek bir genelge daha gönderdi.

26.03.2020-09:14 - (Son Güncelleme: 26.03.2020-10:26) İçişleri Bakanlığından Coronavirüs Tedbirleri İçin Bir Genelge Daha

Yurt içinde coronavirüsle mücadelede öncü rol oynayan İçişleri Bakanlığı İçişleri Bakanlığı 81 İl Valiliğine "Koronavirüs Tedbirleri" çerçevesinde ek bir genelge daha gönderdi.

Genelge ile Büyükşehir, il, ilçe, belde belediyeleri ve mahalli idare bölgelerinin Nisan, Mayıs ve Haziran ayı toplantılarının iptal edilmesi talep edildi.

81 il valiliği ile genelgede büyükşehir, il, ilçe, belde belediyeleri ve mahalli idareler uyarıldı. Nisan, Mayıs ve Haziran ayı toplantılarının askıya alınması şart koşuldu.

"AKSAKLIĞA MEYDAN VERİLMEMESİ" UYARISI
Zorunlu durumlarda olağanüstü toplantı, gerekli sağlık tedbirlerinin alınması sağlanarak izin verilebilecek. Bakanlık, bahsi geçen önlemlere yönelik şart olan kararların çıkarılması; mahalli idarelerin bu hususta bilgilendirilmesi, uygulamada herhangi bir sorunun yaşanmamasını istedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal