İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan PKK'nın Sözde Yöneticilerine Çağrı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, PKK'nın sözde yöneticilerine bir çağrı yaptı. Murat Karayılan ve Cemil Bayık'a seslenen Soylu, "Gelin adamlarınıza sahip çıkın. Gelin de bizim evlatlar sizi nasıl parçalayacak görün" dedi.

23.03.2019-08:54 - (Son Güncelleme: 23.03.2019-09:02) İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan PKK'nın Sözde Yöneticilerine Çağrı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, PKK'nın Türkiye'de idarecisi kalmadığını ifade ederken "Ben Murat Karayılan'a, Cemil Bayık'a çağrı yapıyorum. Gelin adamlarınıza sahip çıkın. Bakın dağlarda 700 kişi bulunuyor. Mağaralarda sıçan gibi gizleniyorlar. Gelin de onlara idarecilik yapın. Gelin de bizim evlatlar sizi nasıl parçalayacak görün" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Nevşehir'de yapılan mitingde açıklamalar yaptı. Soylu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

"BU ÜLKEDE TERÖRLE MÜCADELE EDİYORUZ"

"Bu ülkenin birliğine ve beraberliğine pusu kuranlara göz açtırmayız. Tepelerine bineceğiz. 13-14 yaşındaki kızları alıp Güneydoğu'da dağa çıkarıp o hayvan Murat Karayılan ve Cemil Bayık'ın masasına meze edenlerin burnundan fitil fitil getireceğiz. Hiç endişe etmeyin. Bu ülkede terörle mücadele ediyoruz. Arkalarında kim olursa olsun bunların başlarını ezeceğiz. İçişleri Bakanı böyle laf söyler miymiş. Ne yapacağız. Ben bunlara söylüyorum."

PKK'NIN SÖZDE LİDERLERİNE ÇAĞRI

"DHKP-C terör örgütünün Türkiye'de örgütleri vardı. Türkiye'de olan tüm idarecileri ölü veya tutukludur. PKK'nın Türkiye'de üst düzey idarecisi kalmamıştır. Ben Murat Karayılan'a, Cemil Bayık'a çağrı yapıyorum. Gelin adamlarınıza sahip çıkın. Bakın dağlarda 700 kişi var. Mağaralarda sıçan gibi gizleniyorlar. Gelin de onlara idarecilik yapın. Gelin de bizim evlatlar sizi nasıl parçalayacak görün."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal