İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan ''Millet İttifakı'' Eleştirisi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Binali Yıldırım'la katıldığı İstanbul'daki Bayburtlular toplantısında Millet İttifakı'na yüklendi. Bakan Soylu, ittifakı terör ortaklığı olarak niteledi.

23.03.2019-13:45 - (Son Güncelleme: 23.03.2019-13:26) İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan ''Millet İttifakı'' Eleştirisi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Binali Yıldırım ile İstanbul'daki Bayburtlular toplantısına katıldı.

Bakan Soylu, burada yaptığı açıklamada Millet İttifakı'nın İstanbul adayı olan Ekrem İmamoğlu'na ''Hangi Laz oğlu teröristle el sıkışır?'' dedi.

Bakan Soylu konuşmalarına devam ederken, ülkemiz için büyük bir tehdit olan 15 bin teröristten şuanda 700 terörist kaldığını ve bunları da yok edeceklerini ifade etti. Bakan Soylu, ülkemizde terör olaylarını bitirmenin ne denli zor olduğunu ama bunu başardıklarını kaydetti.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Binali Yıldırım ise Türkiye'nin gelişiminin İstanbul'un gelişimiyle yakından alakalı olduğunu ve İstanbul'un kendi yönetimlerinde istenilen noktaya gelebileceğini ifade etti.

Hizmet için sabırsızlandıklarını ifade ede Yıldırım, İstanbul'a birçok yeni proje kazandıracaklarını da sözlerine ekleyerek konuşmasını tamamladı.

 Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal