İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan Koç Holding'e Cevap

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu'nun Koç Holding'a ait özel uçakla seyahat ettiğini açıklamasının ardından, Koç Holding'den gelen açıklamaya cevap verdi.

09.06.2019-17:42 - (Son Güncelleme: 09.06.2019-17:47)

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP İstanbul adayının Koç Holding'e ait özel uçakla seyahat ettiğini açıklamasının ardından Koç Holding açıklama yaptı.

KOÇ HOLDİNG AÇIKLAMA YAPTI  

Yapılan açıklamada "Sayın Ekrem İmamoğlu’nun 19 Mayıs’ta Samsun, 4-5 Haziran’da Trabzon ve Ordu seyahatlerinde şirketimiz Setair uçakları ile yolculuklarını gerçekleştirmiş olmasına ilişkin son birkaç gündür sosyal medya üzerinden yayılan iftiraların, İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu’nun talihsiz açıklamaları ile yeniden gündeme gelmiş olmasını üzülerek takip etmekteyiz." ifadeleri kullanıldı.

BAKAN SOYLU'DAN CEVAP: SİZİN TALİHSİZLİKLERİNİZİ İYİ BİLİRİZ  

Koç Holding'in bu açıklamasının ardından Bakan Soylu sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla Koç Holding'e cevap verdi.

Bakan Soylu berber koltuğunda çekildiği bir fotoğrafla yaptığı paylaşımda, "Ben tıraşımı Yunanistan’da olmam Türkiye’de, Sultangazi Esentepe Mahallesi’nde, Kahtalı Mahmut Usta’da olurum. Sizin talihsizliklerinizi iyi biliriz. Bildiğimizi de bilirsiniz..." dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal