İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan Keskin Açıklama!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Biz elimizdeki DEAŞ'lıları ister vatandaşlıktan çıkarsınlar ister çıkarmasınlar kendi ülkelerine göndeririz." dedi.

04.11.2019-10:37 - (Son Güncelleme: 04.11.2019-10:52)

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Biz elimizdeki DEAŞ'lıları ister vatandaşlıktan çıkarsınlar ister çıkarmasınlar kendi ülkelerine göndeririz." dedi.

Bakan Soylu, gün içinde yapmış olduğu kısa basın açıklamasında, terör örgütü DEAŞ'e yönelik durum değerlendirmesi yaptı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun konuya yönelik açıklaması tam olarak şöyledir:

‘GEREKLİ ÇALIŞMALARI SÜRDÜRÜYORUZ’

"Geri gönderme merkezlerimizde yabancı terörist savaşçılar var. Gerekli çalışmaları sürdürüyoruz. Bunlar dönem Türkiye girdi ve yakalandılar. Tüm güvenlik birimlerimiz teyakkuz halindedir. Bunlar yakalanınca ya cezaevine girerler ya da geri gönderme merkezlerine gönderilir. Biz bunları geri göndereceğiz.

‘YENİ BİR METOT GELİŞTİRDİLER, VATANDAŞLIKTAN ÇIKARIYORLAR'

Yeni bir metot geliştirdiler, vatandaşlıktan çıkarıyorlar. Şimdi de bulundukları yerlerde yargılansınlar diyorlar. Bu da yeni bir hukuk galiba. Terör konusunda yeni bir içtihat ortaya koyuyorlar. Hiç üzülmesinler, biz elimizdeki DEAŞ'lıları ister vatandaşlıktan çıkarsınlar ister çıkarmasınlar geri göndeririz" 

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal