İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan İstanbul'a Kayyum Açıklaması: Pazar Sabah Açıklayacağım

İçişleri Bakanı Süleyman Süleyman Soylu, basın mensuplarının kendisine sorduğu "İstanbul'a kayyum atanacak mı?" sorusuna "Pazar sabahı açıklayacağım" cevabını verdi.

06.09.2019-12:45 - (Son Güncelleme: 06.09.2019-12:40) İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan İstanbul'a Kayyum Açıklaması: Pazar Sabah Açıklayacağım

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, basın mensuplarının gündem ile alakalı sorularına cevap verdi.

Soylu, "İstanbul seçmenin kendisine vermiş olduğu reyi, bölücülere sormak gerek. Türkiye'nin senelerce canını acıtan terör örgütüne oradaki çocuklara annelere göstermediği şefkati göstermeyenlere sormak gerek" dedi.

"PAZAR SABAHI AÇIKLAYACAĞIM"

Soylu, "İstanbul'a kayyum atanacak mı?" biçimindeki soruya "Pazar sabahı açıklayacağım" cevabını verdi.

SOYLU'DAN İMAMOĞLU'NA: PEJMÜRDE EDERİZ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yerlerine kayyum atanan belediye başkanlarıyla bir araya gelmesini eleştirmiş ve şu sözleri kullanmıştı;

"Bir tarafta şehit aileleri dururken, gaziler dururken, Diyarbakır'a gitmişken Hacire anaya da bir uğrasaydın, oğlunun nasıl kaçırıldığını, bir oğlunun nasıl infaz edildiğini onun ağzından bir dinleseydin bari. Yoksa medya yapıcıların, ajansların sana öyle bir sufle yapmadılar mı? Buradan söylüyorum: İşini yap, başımızın üstünde yerin var, fakat işini yapmanın haricinde başka işlerle meşgul olursan pejmürde ederiz. Bu kadar açık ve net. Bu ülke için, bu millet için, sağına soluna bakmayız. Senelerdir terörden acı çeken insanlar dururken, terörist cenazelerinde yas tutan adamlara böylesine bir destek halkımızın da bizim de gönlümüzü acıtır, kimse kusura kalmasın" demişti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal