İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Trafik Cezaları Fakir Fukaraya Dağıtılıyor

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, trafik cezalarından alınan paraların nereye aktarıldığını açıkladı. Toplanan paraların Maliye Bakanlığı'na gitmediğini söyleyen Soylu, "Paralar Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın sosyal bütçesine aktarılıyor ve oradan da fakir fukaraya veriliyor" dedi.

31.12.2018-11:42 - (Son Güncelleme: 31.12.2018-11:36) İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Trafik Cezaları Fakir Fukaraya Dağıtılıyor

Trafik cezalarının kullanım yeri ve Hazine ve Maliye Bakanlığı bütçesine aktarılığı ile alakalı iddialara, İçişleri bakanı Süleyman Soylu'dan en net cevap geldi.

İçişleri Bakanı Soylu, cezaların maliye bütçesine gitmediğini, sosyal projelere destek olmak için Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na gittiğini söyledi.

AİLE BAKANLIĞI BÜÇESİNE GİDİYOR

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu "Trafik cezalarından alınan paralar Maliye'ye gitmiyor. Birtakım tezviratlar yapıyorlar... " dedi.

Bakan Soylu, buradan toplanan gelirin kullanımının Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na aktarıldığını söylerken,"Bu trafik cezalarından alınan paralar Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın sosyal bütçesine aktarılıyor ve oradan da fakir fukaraya veriliyor." açıklamasını yaptı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal