İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: PKK'nın Şah Damarını Kestik

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Çanakkale'de yaptığı konuşmada, ''Biz PKK'nın şah damarını kestik, yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, şimdi tekrar bir yaşam tüneli açmaya çalışıyorlar, bir can suyu vermeye çalışıyorlar, sakın bunlara fırsat vermeyin'' dedi.

24.03.2019-18:09 - (Son Güncelleme: 24.03.2019-17:57) İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: PKK'nın Şah Damarını Kestik

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çanakkale'nin Biga ilçesinde vatandaşlara hitap ederek önemli açıklamalarda bulundu.

EŞLİK ETTİLER

Bakan Soylu'ya AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, AK Parti Çanakkale İl Başkanı Av. Gültekin Yıldız, MHP Çanakkale İl Başkanı Hakan Pınar, AK Parti Biga İlçe Başkanı Ahmet Şahin, Cumhur İttifakı AK Parti Biga Belediye Başkan Adayı Bülent Erdoğan da eşlik etti.

ŞAH DAMARINI KESTİK

Yaptığı konuşmada terörle mücadele vurgusu yapan Bakan Soylu, "PKK'nın şah damarını kestik. Şimdi yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Şimdi buna tekrar bir yaşam tüneli açmaya çalışıyorlar, bir can suyu vermeye çalışıyorlar. Ne olursunuz bunlara müsaade etmeyin. Türkiye'nin hiç bir yerinde müsaade etmeyin. Önümüzdeki 4,5 yılı bunlar zehir etmek istiyorlar. Başımızda kaynayan kazanlar kaynatmak istiyorlar, bunlara fırsat vermeyin." diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın. 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal