İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, PKK ile DEAŞ Arasındaki Pazarlığı Ortaya Koydu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, geçen hafta Türkiye'de yakalanan bombaların ardındaki pazarlığı açıkladı. Açıklamaya göre, Bombaları patlatmaya hazırlanan DEAŞ, karşılığında PKK'dan 100 tane esir alacakmış.

12.02.2019-15:22 - (Son Güncelleme: 12.02.2019-15:14) İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, PKK ile DEAŞ Arasındaki Pazarlığı Ortaya Koydu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bir hafta evvel Türkiye'de ele geçirilen bombalı aracın arkasındaki kirli pazarlığa yönelik açıklamalar yaptı.

Aracın terör örgütü DEAŞ'a ait olduğunu ve bölücü terör örgütü PKK ile gerçekleştirdikleri anlaşmanın neticesinde Türkiye'ye sokulduğunu ifade eden Bakan Soylu, ''Bombalı aracı Türkiye'ye getiren bir DEAŞ'lı. Neyin karşılığında olduğunu biliyor musunuz? Türkiye'de bombayı patlatacaklar sözde PYD/PKK'nın elindeki 100 tane esiri alacaklar'' dedi.

Bakan Soylu dün yaptığı açıklamada bomba yüklü bir aracın yakalandığını açıklamış, ''Bir hafta evvel Türkiye'ye tuzak kurmaya uğraşan, Türkiye içinde birilerini ele geçirdik, böyle bomba yüklü bir arabayı. Sınırın ötesinde de onlara kim emir vermişse jandarmamız da onları kıskıvrak ele geçirdi.'' sözlerini kullanmıştı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal